Film : Las Bestias (2022)

Gisteren heb ik de film Las Bestias (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Marina Foïs als Olga Denis, Denis Ménochet als Antoine Denis, Luis Zahera als Xan, Diego Anido als Lorenzo, Marie Colomb als Marie Denis, Luisa Merelas als Madre Anta, José Manuel Fernández y Blanco als Pepiño, Federico Pérez Rey als Cabo 1 Mariano, Javier Varela als Cabo 2 Xosé, David Menéndez als Cabo 3 Alfonso, Xavier Estévez als Sergento Espin, Gonzalo Garcia als Breixo, Pepo Suevos als Granjero, Machi Salgado als Rafael en Luis P. Martinez als Perri.

Antoine Denis (Denis Ménochet) en zijn vrouw Olga (Marina Foïs) runnen een biologische boerderij in een dorp in Galicië, de noordwestelijke regio van Spanje. Hoewel het Franse echtpaar haar best doet te integreren in de gemeenschap, blijft de plaatselijke bevolking hen zien als indringers. Hun verzet tegen een windmolenpark zet de verhoudingen op scherp, vooral met de broers Xan () en Lorenzo (), die het echtpaar maar al te graag willen wegjagen met hun pesterijen. Antoine en Olga houden echter voet bij stuk, waarna de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen.
FilmTotaal.nl

Film : Las Bestias (2022)

Film : Las Bestias (2022)

Gebaseerd op ware gebeurtenissen komt deze film behoorlijk binnen. Het verhaal is erg goed opgezet en wordt heel erg goed uitgewerkt middels heel goed gekozen locaties in Spanje, hele goede acteurs en actrices. Eigenlijk krijg je zo ook een inkijkje in hoe de mensen in de Spaanse Bergdorpjes leven.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...