Actieve Website's Actieve website's die ik voor anderen gemaakt heb

Voor een aantal bedrijven/organisaties heb ik ondertussen al een website gemaakt. Voor onderstaande bedrijven/organisaties onderhoud ik de website nog steeds.


Helders’ Drankenspeciaalzaak
Voor Helders’ Drankenspeciaalzaak heb ik de website gemaakt. Helder’s Drankenspeciaalzaak kunt u vinden aan de Dorpsstraat 120 te Zoetermeer. Deze website is al online vanaf maart 2017.


Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord
Voor de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord heb ik de website ontwikkeld en deze beheer ik ook. Deze website is online vanaf Februari 2016.

Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord

Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord


Open Ichthus
Voor Open Ichthus, een initiatief van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord, beheer ik de website. Deze website is online vanaf 2017.

Open Ichthus

Open Ichthus


Halte 2717 – voor Zorg en Zin
Voor Halte 2717 – voor Zorg en Zin, een van de partners van de Stichting MOOI in het “Lerend en Levend Buurtcentrum Bus 63”, heb ik de website ontwikkeld en deze beheer ik ook. Deze website is online vanaf Maart 2015.

Halte 2717

Halte 2717


Leertouwer Finance – Budgetcoaching & Administratie
Voor Björn Leertouwer van Leertouwer Finance – Budgetcoaching & Administratie heb ik de website ontwikkel en deze beheer ik ook. De website is online vanaf April 2015.

Leertouwer Finance - Budgetcoaching & Administratie

Leertouwer Finance – Budgetcoaching & Administratie


Keruniek
Voor Keruniek heb ik de website gemaakt. In het atelier van Keruniek worden handgevormde en gedraaide keramische kinderurnen vervaardigd. Deze website is al online vanaf medio 2007. Vanaf 23 September 2022 is onderstaande nieuwe layout actief.

Keruniek, Keramiek voor alle gelegenheid

Keruniek, Keramiek voor alle gelegenheid


Fluit-ensemble Multisono
Voor het Fluit-ensemble Multisono (fluit-picolo-alt-bas) heb ik hun website gemaakt. Deze website is al online vanaf medio 2006.

Fluit-ensemble Multisono - fluit-picolo-alt-bas

Fluit-ensemble Multisono – fluit-picolo-alt-bas


Whiskyclub Commitment To Malt

Nadat ik de website voor De Zoetermeerse Whisky Club Commitment To Malt had gemaakt, kwam eigenlijk vanzelf de vraag of ik ook de website voor de overkoepelende whiskyclub Commitment To Malt opnieuw wilde maken. Uiteraard heb ik dit gedaan. Deze website is al online vanaf 2015.

Whiskyclub Commitment To Malt

Whiskyclub Commitment To Malt – Daar, waar genieten begint!

Deel dit: