Lees meer over wie ik ben en wat ik doe

Algemeen
Ik ben Marco Vonk, een man van 55 jaar oud. Ik ben geboren en woonachtig in Zoetermeer en ben daar ook werkzaam bij Klaverblad Verzekeringen. Een groot deel van mijn hobbies oefen ik uit in Zoetermeer. Ik kan dus wel zeggen dat ik het naar mijn zin heb in Zoetermeer.


Marco’s Website (1997 – Nu)
In 1997 ben ik begonnen met de allereerste versie van mijn eigen website, toen nog “Marco’s Virtuele Woonkamer” geheten. In de loop der jaren heb ik mijn website constant uitgebreid en voorzien van een nieuw uiterlijk. Zie ook deze pagina voor een compleet overzicht van alle verschillende layouts van “Marco’s Website (Marco’s Virtuele Woonkamer)“.

Tegenwoordig zijn alle verschillende onderdelen van mijn website weer bijeengebracht in één website. Voor mij heeft dit het voordeel dat de website nu op pc’s, laptop’s, gsm’s en tablets bekeken kan worden.


Marco’s Website’s (1999 – Nu)
Sinds ik in 1997 begonnen met mijn “Marco’s Virtuele Woonkamer” heb ik ook nog andere websites gemaakt. Welke dat zijn en in welke categorieën deze verdeeld zijn, dat kan je bekijken op deze pagina’s.


Marco’s Formule 1 Statistieken (2000 – 2017)
Ik ben al vanaf 2000 bezig om de de verschillende uitslagen van de verschillende onderdelen te verzamelen en in een database te stoppen zodat je daar makkelijk in kan zoeken. Na het seizoen van 2017 is het werk aan deze website stopgezet.

Pas door de toepassing van PHP en MySQL ben ik echt in staat om statistieken van veel verschillende jaren te verzamelen en te presenteren. Zoek hier in de verschillende statistieken.


Marco’s Fotoalbums (2001 – Nu)
Ik hou van fotograferen. Als ik ergens ben en ik heb mijn telefoon (een OnePlus7T) bij me, dan moet ik gewoon foto’s maken.

Zo heb ik al fotoalbums van bezoek aan autosport evenementen, bezoek aan concerten, ons nieuwe huis in Oosterheem te Zoetermeer, verschillende uitjes, verschillende vakanties, verschillende wandelingen, verschillende weekendjes en mooie plaatjes over Zoetermeer.


Marco’s Spelletjes (2005 – Nu)
Als ik mijn computer aanzet, dan is dat vaak om even mijn mail te checken en eventueel nog even wat te surfen. Naast het hele Internet-gebeuren vind ik het spelen van spelletjes ook erg leuk. Mijn favorieten zijn in te delen in verschillende rubrieken.

De eerste rubriek betreft Formula 1 simulators, zoals Grand Prix 2, Grand Prix 3, Grand Prix 4 en F1 Challenge ’99-’02.

De tweede rubriek betreft de Need For Speed serie. Ik heb al veel spellen, zie ook het stuk “Marco’s Need For Speed” en ik vind het ook leuk om deze spellen te spelen.

De derde rubriek is nog vrij leeg, maar met rFactor als race simulator waarmee het mogelijk is om allerlei soorten race klasses te rijden op allerlei soorten circuits is het toch wel een spel dat heel er gaaf is.

Ik heb nog wel meer spellen, maar de hiervoor genoemde zijn toch wel degenen die ik het meeste speel.

Shockwave Flash Spelletjes
Naast bovenstaande computer spelletjes, speel ik ook vrij vaak Shockwave Flash spelletjes. Vandaar ook dat ik deze website heb gemaakt. Zodat jullie deze passie met mij kunnen delen.


Historie van Zoetermeer (2006 – Nu)
Doordat ik in Zoetermeer geboren en getogen ben, heb ik deze website gemaakt. Op de pagina’s van deze website kan je per wijk, per straat foto’s bekijken en verhalen lezen. De foto’s en verhalen komen uit kranten, boeken en andere internet site’s.

Zoetermeer in Vogelvlucht

Zoetermeer in Vogelvlucht


Marco’s Need For Speed (2007 – 2014)
Op de computer speel ik graag spellen uit de Need For Speed-serie. Het leuke van deze spellen is dat je zelf je auto kan pimpen. Met behulp van allerlei onderdelen als bumpers, motorkappen, skirts etc. kan je je auto’s er heel leuk uit laten zien. Verder kan je je auto’s ook nog spuiten in diverse kleuren en voorzien van allerlei stickers. Tot dit jaar heb ik van mijn zelfgemaakte auto’s print screens gemaakt en deze met behulp van deze website aangeboden aan iedereen die geïnteresseerd was.

Deel dit: