Musical : The Sound of Music

Ik ben gisteren met mijn Moeder en Danielle naar de musical The Sound of Music geweest. Deze musical werd geproduceerd door Stage Entertainment en uitgevoerd in het AFAS Circustheater te Scheveningen. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Nandi van Beurden als Maria Rainer, Stefan Rokebrand als Kapitein Georg von Trapp en Francis van Broekhuizen als Moeder Overste.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria (Nandi van Beurden), die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste (Francis van Broekhuizen) om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp (Stefan Rokebrand) onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Musical : The Sound of Music

Musical : The Sound of Music

Mijn moeder vond het een geweldige avond en dat is voor mij al voldoende, maar ik moet toch zeggen dat ik ook genoten heb. Hele mooie decors en een fraaie manier om deze in elkaar over te laten lopen, zorgden er voor dat bij wisseling van scenes het niet lang duurde voordat de nieuwe scene al weer begon. De verschillende acteurs en actrices konden ook erg goed zingen en dansen. Een klein minpuntje vond ik wel dat Francis van Broekhuizen eigenlijk niet goed acteerde. Ze kan heel goed zingen, maar ze laat wel zien dat acteren een heel ander vak is. Al met al was het leuke avond.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...