Film : 20.000 Especies de Abejas (2023)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film 20.000 Especies de Abejas (2023) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sofia Otero als Coco, Patricia López Arnaiz als Ane, Ane Gabarain als Lourdes, Itziar Lazkano als Lita, Martxelo Rubio als Gorka, Sara Cozar als Leire, Miguel Garcés als Jon, Unax Hayden als Eneko, Andere Garabieta als Nerea, Julene Puente Nafarrate als Niko, Mariñe Ibarretxe Frade als June, Aintziñe Rey Zurimendi als Sare, Julián Urkiola als Julián, Manex Fuchs als Padre Martina en Rafael Martin als Migueltxo.

Coco (Sofia Otero) is een zesjarig meisje dat er soms moeite mee heeft als de wereld probeert te bedenken dat ze transgender is. Terwijl de zomervakantie voorbijgaat, onderzoekt ze haar vrouwelijkheid samen met de vrouwen uit haar familie die tegelijkertijd nadenken over hun eigen vrouwelijkheid.
FilmTotaal.nl

Film : 20.000 Especies de Abejas (2023)

Film : 20.000 Especies de Abejas (2023)

Ik vond dit een hele bijzondere film. Het verhaal is echt een verhaal voor deze tijd, maar het wordt ontzettend goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek. Voor Sofia Otero is heel erg goed als Coco. Zoals zij acteert als een jongen die eigenlijk een meisje wil zijn, is echt heel goed. Verder ga ik niets zeggen, je moet de film maar gaan kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...