Film : Star Trek: Into Darkness (2013)

Gisteravond heb ik de film Star Trek: Into Darkness (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pine als Kirk, Zachary Quinto als Spock, Zoe Saldana als Uhura, Karl Urban als Bones, Simon Pegg als Scotty, John Cho als Sulu, Benedict Cumberbatch als Khan, Anton Yelchin als Chekov, Bruce Greenwood als Pike, Peter Weller als Marcus, Alice Eve als Carol, Noel Clarke als Thomas Harewood, Nazneen Contractor als Rima Harewood, Amanda Foreman als Ensign Brackett en Jay Scully als Lieutenant Chapin.

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk (Chris Pine) leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.
FilmTotaal.nl

Star Trek: Into Darkness

Star Trek: Into Darkness

In 2011 had ik al Star Trek gezien. De film speelde voor de tijd dat de originele serie speelde en Star Trek: Into Darkness sluit daar weer op aan.

Het verhaal is zeer goed bedacht en nog veel beter uitgedacht. De gebruikte special effects zijn zeer spectaculair en zo nu en dan denk je echt dat je zit te kijken naar een stad die echt half verwoest wordt. De acteurs en actrices zijn erg goed, maar Benedict Cumberbatch is toch wel qua niveau ver boven gemiddeld. In Sherlock vond ik hem al waanzinnig goed acteren, maar nu in Star Trek: Into Darkness is hij echt super goed bezig.

Op basis van Star Trek en Star Trek: Into Darkness hoop ik dan ook echt dat er nog vele Star Trek films en misschien zelfs nog series mogen volgen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...