Film : The Whale (2022)

Gisteren heb ik de film The Whale (2022) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Picl. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Brendan Fraser als Charlie, Sadie Sink als Ellie, Ty Simpkins als Thomas, Hong Chau als Liz, Samantha Morton als Mary, Sathya Sridharan als Dan the Pizza Man en Jacey Sink als Young Ellie.

Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.
FilmTotaal.nl

Film : The Whale (2022)

Film : The Whale (2022)

Wat een indrukwekkende film is dit zeg. Gedurende de hele film krijg je een steeds beter beeld van de redenen waarom Charlie de man geworden is, die hij is. Je krijgt ook door dat hij eigenlijk maar een paar momenten van geluk heeft gekend en dat hij wanhopig op zoek is naar iets dat hij goed gedaan heeft in zijn leven.

Met heel goed spel van zowel Brendan Fraser als Sadie Sink is dit een film waar je lang over na blijft denken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...