TV Serie : Van der Valk

Gisteren heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie Van der Valk. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Marc Warren als Piet van der Valk, Maimie McCoy als Lucienne Hassell, Elliot Barnes-Worrell als Job Cloovers, Luke Allen-Gale als Brad de Vries, Darrell D’Silva als Hendrik Davie, Emma Fielding als Julia Dahlman en Mike Libanon als Cliff Palache.

Britse detectiveserie waarin commissaris Piet van der Valk (Marc Warren ) telkens een nieuw misdrijf oplost, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell (Maimie McCoy), internetexpert Job Cloovers (Elliot Barnes-Worrell) en sergeant Brad de Vries (Luke Allen-Gale). Ook hun privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden.

TV Serie : Van der Valk

TV Serie : Van der Valk

Eigenlijk vonden wij dit geen goede serie. Het begon al met het feit dat het een Engelse serie is die in Amsterdam speelt en waarbij de Nederlandse personen dus allemaal Engels spreken. Raar. Verder was het verhaal ook niet echt goed doorgedacht. De personages werden niet uitgediept en bleven eigenlijk steken in een oppervlakkig zien van. Het voelde allemaal zeer houterig aan en niet van de kwaliteit die wij gewend zijn van series uit Engeland. Jammer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...