Film : La Nuit Du 12 (2022)

Gisteren heb ik de film La Nuit Du 12 (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Bastien Bouillon als Le capitaine Yohan Vivès, Bouli Lanners als Marceau, Théo Cholbi als Willy, Johan Dionnet als Fred, Thibaut Evrard als Loïc, Julien Frison als Boris, Paul Jeanson als Jéròme, Mouna Soualem als Nadia, Pauline Serieys als Stéphanie Béguin dite Nanie, Lula Cotton-Frapier als Clara Royer, Charline Paul als Madame Royer, Matthieu Rozé als Monsieur Royer, Baptiste Perais als Wesley Fontana, Jules Porier als Jules Leroy en Nathanaël Beausivoir als Gabi Lacazette.

Elke rechercheur komt ergens in zijn carrière wel een moordzaak tegen die hem meer raakt dan andere zaken, en maar blijft rondspoken. Clara’s moord, op de nacht van de twaalfde, is er zo eentje.
FilmTotaal.nl

Film : La Nuit Du 12 (2022)

Film : La Nuit Du 12 (2022)

Ik vond dit een hele goede en indrukwekkende film. Het laat heel goed zien hoe zwaar het leven van rechercheurs eigenlijk is. Het verhaal is heel erg goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt middels goede locaties en hele mooie omgevingsscene’s.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...