(TV) Serie : The Lord of the Rings – The Rings of Power

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The Lord of the Rings – The Rings of Power. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Morfydd Clark als Galadriel, Ismael Cruz Cordova als Arondir, Charlie Vickers als Halbrand, Markella Kavenagh als Nori Brandyfoot, Megan Richards als Poppy Proudfellow, Sara Zwangobani als Marigold Brandyfoot en Daniel Weyman als The Stranger.

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.

(TV) Serie : The Lord of the Rings - The Rings of Power

(TV) Serie : The Lord of the Rings – The Rings of Power

Na het lezen van de boeken The Hobbit, or, There and Back Again en The Lord of the Rings en het kijken van de films The Hobbit – An Unexpected Journey, The Hobbit – The Desolation of Smaug, The Hobbit – The Battle of the Five Armies, The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings – The Two Towers en The Lord of the Rings – The Return of the King moest ik echt de serie The Lord of the Rings – The Rings of Power kijken. Ik heb daar geen spijt van gekregen.

Wat een goede serie is dit zeg. Een goed verhaal en ontzettend goed gebracht middels hele fraaie scene’s in hele prachtige natuur, maar ook scene’s die door de computer gegereerd zijn, maar niet op zo een manier dat je denkt dat het niet echt is. Het loopt allemaal heel mooi in elkaar over en ook de muziek bij de serie is prachtig gemaakt. Ik kan wel zeggen dat liefhebbers van The Lord of The Rings deze serie moeten kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...