Isabelle Beernaert – Under My Skin

Ik heb afgelopen Woensdagavond samen met Henk, Danielle en Fabienne de voorstelling Under My Skin gezien. Deze voorstelling is van de hand van Isabelle Beernaert en werd uitgevoerd in het Stadstheater te Zoetermeer. De hoofdrollen in deze voorstelling worden gedanst door Remses Rafaela, Camille Pidou, Annlydie Groenen en Dimitra Kolokouri. De bijrollen in deze voorstelling worden gedanst door Nicky van Cleef, Rosa Allessie en Manuella Verzwyvel. Het ensemble in deze voorstelling bestaat uit Paola Ghidini, Manon Beernaert, Alvaro Silva Gómez, Angelo Ormskerk en Franck Nolot.

Het leven bestaat uit belevenissen en ontmoetingen, met al je zintuigen ervaar en ontdek je. Een persoonlijke, emotionele reis zonder dat je weet waar het avontuur toe leidt.

in order to follow your heart one must do the wrong thing

En dan kom je iets of iemand tegen die alles op zijn kop zet, die je verwart, die je hele leven in de ban houdt, een groot verlangen waarbij je jezelf op het spel zet.

desire feeds on its own hunger

Dat wat we onderhuids voelen wordt tastbaar in Under My Skin, een duizend woorden kunnen niet beschrijven wat we diep van binnen voelen.

Isabelle Beernaert - Under My Skin

Isabelle Beernaert – Under My Skin

Sinds ik een aantal seizoenen van So You Think You Can Dance heb gevolgd, ben ik meer geïnteresseerd in dansvormen als Ballet, Jazz en Moderne dans. Dit heeft dus nu geresulteerd in het bekijken van de uitvoering Under My Skin.

Ik moet zeggen dat ik van te voren niet wist wat ik moest verwachten, maar dat ik achteraf behoorlijk verrast ben. Uiteraard heb ik in So You Think You Can Dance al choreografieën van de hand van Isabelle Beernaert gezien, maar dat waren zeer korte stukken. Under My Skin is een kleine anderhalf uur lange dans. Het gebeurt op verschillende stukken muziek, maar het totaal komt over als een compleet verhaal. Zeer getalenteerde dansers en danseressen zorgden er voor dat ik met heel veel plezier gekeken, geluisterd en genoten heb. Leuke extra was dat Manuella Verzwyvel en Nicky van Cleef, bekend uit, So You Think You Can Dance, mee dansten en dat erg goed deden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...