Musical : Disney’s Aladdin

Afgelopen Zaterdag ben ik met mijn Moeder en Danielle naar de muscial Aladdin geweest. Deze musical werd opgevoerd in het AFAS Circustheater Scheveningen te Scheveningen en werd geproduceerd door Stage Entertainment. In deze musical worden de hoofdrollen gespeeld door Jonathan Vroege als Aladdin, Stanley Burleson als Geest, Keoma Aidhen als Jasmine, Roberto de Graaf als Jafar, Michel Sorbach als Sultan, Darren van der Lek als Iago, Florian Avoux als Babkak, Dave Rijnders als Omar en Jermaine Faber als Kassim.

Disney's Aladdin De Musical

Disney’s Aladdin De Musical

Disney’s Aladdin: De musical neemt je mee op een spectaculaire reis door een magische wereld.

De grote Broadway-musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effecten die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad.

Disney's Aladdin De Musical

Disney’s Aladdin De Musical

Ik vond dit een geweldig leuke musical. Helemaal zoals ik hem verwacht had nadat ik mij de tekenfilm in gedachten haalde. Zoals hierboven te lezen is, wordt de show in een duizelingwekkend tempo verteld en met behulp van hele gave special effecten. Ook de energie die Stanley Burleson steekt in de Geest is echt super veel. Het enige jammere is dat de zang niet altijd duidelijk te volgen was, ondanks dat het volume wel goed stond, maar dat maakt op de hele show eigenlijk niet heel veel uit.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...