Film : Falling for Figaro (2020)

Gisteren heb ik de film gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Danielle Macdonald als Millie Cantwell, Joanna Lumley als Meghan Geoffrey-Bishop, Gary Lewis als Ramsay Macfadyen, Shazad Latif als Charlie, Hugh Skinner als Max Thistlewaite, Rebecca Benson als Rosa Patullo, Ian Hanmore als Patrick, Christina Bennington als Juliet, Bhav Joshi als Elliot, Jo Cameron Brown als Juliets’s Nurse, Saskia Ashdown als Eve, Margaret Fraser als Alexandra, Vanessa Borrini als Vanessa, Mark Weinman als Victor en Alasdair Hankinson als Stagehand.

De briljante fondsbeheerder Millie (Danielle Macdonald) haalt geen voldoening uit haar baan en neemt ontslag. Ook haar vriendje zegt ze vaarwel om haar droom als operazangeres in de Schotse hooglanden na te jagen. De voormalig operadiva Meghan (Joanna Lumley) wordt haar lerares.
MovieMeter.nl

Film : Falling for Figaro (2020)

Film : Falling for Figaro (2020)

Ik vond dit een hele goede film. De film was niet alleen grappig, maar ook romantisch en omdat er heel veel over Opera zingen ging, ook nog eens heel erg informatief. Het verhaal was heel erg goed opgezet en werd als een Opera verteld middels heel erg goed gekozen hoofdrolspelers, goede muziek, heel erg goede zang, goed gekozen locaties en een hele relaxte sfeer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...