Musical : Frozen

Afgelopen Zaterdag ben ik met mijn moeder en Danielle naar de musical Frozen geweest. Deze musical werd gespeeld in het AFAS Circustheater Scheveningen te Scheveningen. De hoofdrollen in deze musical werden gespeeld door Vajèn van den Bosch als Elsa, Nienke Latten als Anna, Naidjim Severina als Kristoff, Tristan van der Lingen als Hans, Steven Roox als Olaf, Jorge Verkroost als Graaf van Wesselland, Mathijs Pater als Sven en Nichoals Li als Sven.

Centraal in het verhaal van Frozen staat de relatie tussen twee zussen Elsa en Anna. Twee prinsessen in het fictieve Arendelle. De inwoners weten niets van de magische kracht van Elsa, die mensen en dingen kan bevriezen, zonder daar controle over te hebben. Elsa’s angst voor haar magische kracht neemt toe, wanneer ze haar zus per ongeluk verwondt. En naarmate de jaren verstrijken en Elsa’s kroning tot koningin van Arendelle dichterbij komt, vreest ze dat de inwoners haar magische krachten ontdekken en bang worden voor haar. Wanneer Elsa na een ruzie met Anna vlucht, beseft ze niet dat ze per ongeluk haar krachten heeft ingezet om Arendelle in een eeuwige winter achter te laten. Wat volgt is een avontuurlijke zoektocht van Anna naar haar zus, ontmoetingen, strijd om het koningschap van Arendelle en uiteindelijk de ontdekking dat er slechts één oplossing is die Elsa’s magie teniet kan doen: een daad van ware liefde. Het verhaal laat de verbinding van twee zussen zien die steeds weer op zoek gaan naar elkaar.

Musical : Frozen

Musical : Frozen

Wat een leuke musical is Frozen. Vermaak voor jong, meisjes met mooie prinsessenjurkjes, en oud, volwassenen die gewoon genieten van het verhaal. Mooie decors, goede acteurs en actrices en goede zang. Een heel klein minpuntje is wellicht veroorzaakt door de plaats ver vooraan en vlak bij de speakers, want de zang was, zeker op het einde van de liedjes, erg hard, maar voor de rest was het gewoon een mooie belevenis.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...