Film : Lunana – A Yak in the Classroom (2019)

Gisteren heb ik de film Lunana – A Yak in the Classroom (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sherab Dorji als Ugyen Dorji, Ugyen Norbu Lhendup als Michen, Kelden Lhamo Gurung als Saldon, Pem Zam als Pem Zam, Sangay Lham als Kencho en Chimi Dem als Pema.

De jonge leraar Ugyen (Sherab Dorji) uit Bhutan wordt voor zijn laatste opleidingsjaar naar het extreem afgelegen bergdorpje Lunana gestuurd. De grote hoogte en het gebrek aan voorzieningen van zijn primitieve nieuwe omgeving, zorgen ervoor dat hij meteen na aankomst wil vertrekken. Het warme welkom van de kinderen en de spirituele kracht van de dorpelingen, brengen hem echter tot inkeer en zullen zijn lot voorgoed veranderen.
FilmTotaal.nl

Film : Lunana - A Yak in the Classroom (2019)

Film : Lunana – A Yak in the Classroom (2019)

Ik vond dit een mooie film. Het verhaal was goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Goede acteurs en actrices, zelfs de bewoners van het dorpje Lunana die in de film geacteerd hebben waren goed. Maar wat vooral heel erg mooi was, waren alle uitzichten op de wonderschone natuur van Bhutan. Met een open einde hoop ik dat de film vervolgd wordt, want voor mij was het verhaal nog niet echt af.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...