Theaterconcert : Herman van Veen – 17/18

Afgelopen Zaterdag ben ik met Danielle naar de voorstelling “17/18” geweest. Deze voorstelling werd gespeeld in het Stadstheater te Zoetermeer door Herman van Veen samen met een groot orkest.

Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde weeseend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. Herman zet zich al meer dan vijftig jaar actief in voor de rechten van het kind, is jarenlang goodwill-ambassadeur voor Unicef en met Edith Leerkes oprichter van het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest.

Theaterconcert : Herman van Veen - 17/18

Theaterconcert : Herman van Veen – 17/18

Natuurlijk speelde Herman van Veen deze avond een aantal nummers van zijn nieuwste CD Vallen of Springen, maar ook best wel wat klassiekers in een nieuw jasje vanwege het orkest waarmee hij deze avond speelde. Die combinatie, maar ook de grote veelzijdigheid van Herman van Veen en de kunde van het orkest, zorgde er voor dat dit een hele goede avond was die nog lang in het geheugen blijft hangen omdat er ook een paar best wel emotionele momenten in zaten, maar ook een paar grappige momenten en een paar serieuze momenten.

Herman van Veen is echt de top van Nederland als het gaat om muzikaliteit, instrumenten spelen en zingen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...