Film : Las Consecueancias (2021)

Gisteren heb ik de film Las Consecueancias (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Juana Acosta als Fabiola, Alfredo Castro als César, Héctor Alterio als César padre, Sonia Almarcha als Jimena, Carme Elias als Teresa, Maria Romanillos als Gabi, Christian Checa, Jorge Cabrera als Padre César Joven en Enrique Gimeno als Cesar Joven.

De veertigjarige Fabiola (Juana Acosta) reist naar een klein eiland om haar moeder te bezoeken. Haar intuïtie zegt haar dat niets is zoals het lijkt en dat de geheimen die haar omringen te maken zouden kunnen hebben met een gebeurtenis uit het verleden, die haar leven voor altijd veranderde.
FilmTotaal.nl

Film : Las Consecueancias (2021)

Film : Las Consecueancias (2021)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. De film laat heel goed zien hoe gebeurtenissen in het verleden, waar ook niet over gesproken wordt, het heden kunnen beïnvloeden. Eigenlijk zelfs hoe meerdere generaties gebukt kunnen gaan onder de misstappen van één of twee generaties. Heel goed acteerwerk van de diverse acteurs en actrices. Heel goed gekozen locaties, hele goede muziek, maar ook zeker heel goed camerawerk maken dit een film die je niet snel vergeet.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...