Voorstelling : Rijswijk Musicalstad Gala

Ik heb gisteren de voorstelling Rijswijk Musicalstad Gala gezien. Deze voorstelling werd gegeven in de Rijswijkse Schouwburg te Rijswijk. Met Tony Neef, Wieneke Remmers, Nurlaila Karim, Carolina Dijkhuizen, Remko Harms, Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp, begeleid door een groot orkest, waar ook Danielle in speelde, onder leiding van Ivo van Leeuwen.

Met trots presenteren wij de crème de la crème van de Nederlandse musicalwereld. Geniet van de allermooiste songs uit Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked, Mamma Mia!, The Bodyguard en andere top musicals. Ook het Nederlandse repertoire van Sonneveld en Annie M.G. Schmidt komt aan bod. En natuurlijk ontbreken onze Rijswijkse Musicalhelden van het Rijswijks Jeugd Theater niet. Rijswijk is een gala rijker!

Rijswijk Musicalstad Gala

Rijswijk Musicalstad Gala

Wat een geweldige avond was dit. Heel veel goede liedjes uit heel veel hele goede musicals. Wat een goed orkest en wat een goede acteurs/zangers en actrices/zangeressen. Ook beide koren waren zeer goed. Ook heel knap van Wieneke Remmers dat ze op hele korte termijn zo goed kon invallen voor Lone van Roosendaal. In de tweede helft ging het orkest helemaal los en zorgde vooral Nurlaila Karim met heel veel energie voor een paar hele goede nummers. Als er volgend jaar ook weer een gala komt, dan zal ik zeker van de partij zijn.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...