Film : Inferno (2016)

Ik heb gisteren de film Inferno (2016) gezien. In deze werden de hoofdrollen gespeeld door Tom Hanks als Robert Langdon, Felicity Jones als Sienna Brooks, Omar Sy als Christoph Bouchard, Irrfan Khan als Harry Sims, Sidse Babett Knudsen als Elizabeth Sinskey, Ben Foster als Bertrand Zobrist, Ana Ularu als Vayentha, Ida Darvish als Marta Alvarez, Paolo Antonio Simioni als Dr. Marconi, Alessandro Grimaldi als Florence Hospital Taxi Driver, Fausto Maria Sciarappa als Parker, Robin Mugnaini als Apartment Carabinieri Captain, Paul Ritter als CRC Tech Arbogast, Vincenzo Tanassi als Boboli Gardens Policeman en Alessandro Fabrizi als Gallery Guard.

In deze nieuwe Dan Brown verfilming moet Robert Langdon (Tom Hanks) naar Florence om daar te jagen op een man die gelooft dat de mens onvruchtbaar zou moeten zijn, om in het voortbestaan van de soort te voorzien.
FilmTotaal.nl

Film : Inferno (2016)

Film : Inferno (2016)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed geschreven, maar dat kan ook niet anders ook als het gebaseerd is op een boek van Dan Brown. De acteurs en actrices zijn erg goed bezig. De locaties zijn erg goed gekozen, maar de special effects waren heel erg goed. Zeker de special effects in het begin van de film waarin Robert Langdon allerlei hallucinaties heeft. Al met al een film voor liefhebbers van goede actie en avontuur films.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...