Waddenpad; Etappe 11 : Vlieland – Deel 2

Woensdagochtend hebben wij bij het huisje ontbeten en hebben wij deel 2 van het Rondje Vlieland gewandeld. Na wat relaxen bij het huisje hebben wij boodschappen gedaan in het dorp en hebben wij de avond afgesloten met een etentje bij Strandpaviljoen ’t Badhuys.

Het Posthuys

Het Posthuys

Donderdagochtend hebben wij bij het huisje ontbeten en hebben wij het Bunkermuseun Stelling 12H bezocht. Na een lunch bij het huisje hebben wij de Vlieland Vuurtoren en de Vlielander Kaasbunker bezichtigd. Daarna hebben het Armenhuis en een mooi kerkje gezien en hebben wij wat gedronken bij Pannenkoekhuis Lickebaert en hebben wij wat gegeten bij Eetcafé ’t Praethuys en zijn wij naar het huisje teruggefietst.

Uitzicht op vogelvijver (2)

Uitzicht op vogelvijver (2)

Vrijdagochtend hebben wij buiten bij het huisje ontbeten en hebben daarna het huisje opgeruimd. Bij de VVV hebben wij de sleutels van het huisje ingeleverd en daarna hebben wij ook de fietsen ingeleverd. Met de snelboot zijn wij naar Harlingen gevaren, om daarna met de auto naar Franeker te gaan, alwaar wij het Eise Eisinga Planetarium bezocht hebben. Daarna zijn wij met de auto naar huis gegaan.

Een leuk pad (3)

Een leuk pad (3)


Bekijk het videoalbum, het fotoalbum en de route.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...