(TV) Serie : The Beast Must Die

Gisteren heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie The Beast Must Die. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Cush Jumbo als Frances Cairnes, Billy Howle als Nigel Strangeways, Douggie McMeekin als Vincent O’Brien, Maeve Dermody als Violet, Mia Tomlinson als Lena, William Llande als Martie Cairnes en Aasiya Shah als Asha James.

De kleine Martie (William Llande) van zes wordt doodgereden op het Isle of Wight, en de politie krijgt de dader niet te pakken. Zijn moeder Frances (Cush Jumbo) gaat dan zelf maar op onderzoek uit. Inspecteur Nigel Strangeways (Billy Howle) is na een traumatische ervaring overgeplaatst naar het eiland en probeert haar bij te staan.

(TV) Serie : The Beast Must Die

(TV) Serie : The Beast Must Die

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Hele goede acteurs en actrices, perfect gekozen locaties en een goede snelheid maken dat je de afleveringen blijft kijken. Weer zo een heel goede serie uit het Verenigd Koninkrijk.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...