Waddenpad; Etappe 4 : Ameland – Deel 1

Vrijdag hebben wij alle spullen ingepakt en hebben wij de tent opgeruimd. Daarna zijn wij met de bus naar de haven gegaan en met de boot naar Lauwersoog gevaren. In Lauwersoog hebben wij de auto gepakt en zijn wij naar Holwerd gereden, alwaar wij de boot naar Ameland genomen hadden. Op Ameland hebben wij bij Kiewit Fietsverhuur de gehuurde fietsen opgehaald en zijn wij naar de Camping Roosduinen gefiets en hebben wij de caravan in gebruik genomen. Nadat Danielle de was gedaan had, hebben wij nog wat gegeten.

Een boot op het wad

Een boot op het wad

Zaterdag begon met ontbijt in de caravan, waarna wij met de bus naar de Haven zijn gegaan. Vanaf de haven zijn wij via Nes en Ballum gaan wandelen richting Hollum, alwaar wij bij Kaasboederij Ameland wat Kaas en lekkere ijsjes gekocht hebben.

Mooie Natuur

Mooie Natuur

Daarna zij wij doorgewandeld tot voorbij de Vuurtoren van Ameland en hebben wij de bus terug naar de camping genomen. Na genoten te hebben van Bier, Wijn, Kaas en Worst, hebben wij de avond afgesloten met een heerlijk etentje bij Strandpaviljoen Ballum.

De waddenzee (1)

De waddenzee (1)


Bekijk het videoalbum, het fotoalbum en de route.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...