Boek : Jenny Colgan – Op goed geluk (Happy Ever After 1)

Gisteren heb ik het boek “Op goed geluk” uitgelezen. Dit boek is geschreven door Jenny Colgan.

Bibliothecaris Nina weet precies wat mensen moeten lezen. Op goed geluk maakt ze een keuze: welk boek helpt tegen liefdesverdriet en welk verhaal de eenzaamheid kan verjagen. Maar als de bibliotheek sluit en Nina werkloos wordt, helpen boeken haar ook niet. Of toch wel? Nina opent haar eigen, heel bijzondere boekwinkel: ze rijdt met een boekenbus door de Schotse Hooglanden. Maar een happy end is in het echte leven ietsje ingewikkelder dan in een roman. Gelukkig is er de ietwat knorrige, maar heel aantrekkelijke huisbaas die haar steeds redt uit de zoveelste noodsituatie.

Boek : Jenny Colgan - Op goed geluk

Boek : Jenny Colgan – Op goed geluk

Ik had al eerder boeken gelezen, die geschreven zijn door Jenny Colgan, namelijk Café Zon & Zee en Wintereiland. Na het lezen van deze boeken had ik al door dat Jenny Colgan een goede schrijfster is en dat wordt weer bevestigd met “Op goed geluk”.

Het boek leest erg makkelijk weg en eigenlijk wil je het boek niet wegleggen. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels hele goede beschrijvingen van een Schots dorp en de inwoneers. Dit leeft allemaal wat meer voor mij omdat ik het eerste seizoen van de serie Outlander gezien heb en ik daarom wat beschreven is in “Op goed geluk” goed kan plaatsen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...