Serie : The Expanse

Afgelopen Maandag en Dinsdag heb ik de eerste vijf afleveringen gezien van de serie The Expanse. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Steven Strait als Jim Holden, Dominique Tipper als Naomi Nagata, Thomas Jane als Joe Miller, Florence Faivre als Julie Mao, Shoreh Aghdashloo als Chrisjen Avasarala, Wes Chatham als Amos Burton en Cas Anvar als Alex Kamal.

De verdwijning van rijk-meisje-wordt-politiek-activist Julie Mao (Florence Faivre) verbindt de levens van Ceres detective Joe Miller (Thomas Jane), schipkapitein Jim Holden (Steven Strait) en VN politicus Chrisjen Avasarala (Shoreh Aghdashloo). Tijdens de politieke spanning tussen Aarde, Mars en de Gordel, brengen zij het grootste complot aan het licht.

Serie : The Expanse

Serie : The Expanse

Ik vind dit echt een hele goede serie. Het is een hele goede science fiction serie die met een hele hoge kwaliteit gemaakt is.

Hele goede special effects, hele geloofwaardige sets, super goede personages en hele goede muziek zorgen er voor dat dit gewoon een complete ervaring biedt. Je waant je ook echt in de tijd die geschilderd wordt. Het verhaal is ook erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt in meerdere verhaallijnen die soepel afgewisseld worden.

Een aanrader voor liefhebbers van science fiction.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...