Film : Dredd (2012)

Gisteren heb ik de film Dredd (2012) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Karl Urban als Judge Dredd, Rachel Wood als Control Operator 1, Andile Mngadi als Passenger, Porteus Xandau als Driver, Jason Cope als Zwirner, Emma Breschi als Hostage, Olivia Thirlby als Anderson, Rakie Ayola als Chief Judge, Lena Headey als Ma-Ma, Tamer Burjaq als Ma-Ma Bodyguard, Warrick Grier als Caleb, Wood Harris als Kay, Shoki Mokgapa als Woman with Child, Yohan Chun als Girl in Window en Eden Knowles als Girl in Window.

Dredd speelt zich af op de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd (Karl Urban) neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Anderson (Olivia Thirlby) op tegen de slechterik Ma-Ma (Lena Headey). Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.
FilmTotaal.nl

Film : Dredd (2012)

Film : Dredd (2012)

Gelukkig is het verhaal anders dat het verhaal voor de film Judge Dredd (1995) en dat vind ik een positief iets voor Dredd (2012). Het verhaal wordt soepel verteld. De actie is keihard en de special effects zijn super.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...