Film : Lost Highway (1997)

Gisteren heb ik de film Lost Highway (1997) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Bill Pullman als Fred Madison, Patricia Arquette als Renee Madison / Alice Wakefield, John Roselius als Al, Louis Eppolito als Ed, Jenna Maetlind als Party Girl, Michael Massee als Andy, Robert Blake als Mystery Man, Henry Rollins als Guard Henry, Michael Shamus Wiles als Guard Mike, Mink Stole als Forewoman (voice), Leonard Termo als Judge (voice), Ivory Ocean als Guard Ivory, Jack Kehler als Guard Johnny Mack, David Byrd als Doctor Smordin en Gene Ross als Warden Clements.

De spanningen in het huwelijk van Fred Madison (Bill Pullman) en Renee Madison (Patricia Arquette) lopen nog hoger op wanneer ze anonieme en mysterieuze videocassettes op hun stoep vinden. Op een van die cassettes zien we hoe Fred zijn vrouw vermoordt, ter dood veroordeeld wordt en in de dodencel terechtkomt.
FilmTotaal.nl

Film : Lost Highway (1997)

Film : Lost Highway (1997)

Ik vind dit echt een hele goede film. Het verhaal is weliswaar zeer wazig van het begin tot het einde, maar het wordt zo goed in beeld gebracht middels goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices en zeer goed gekozen muziek, dat het wazige verhaal in het niet valt. Ook wel leuk om te zien dat in in 1997 een, nu erg beroemde actrice als Patricia Arquette, het niet erg vond om compleet naakt in beeld te komen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...