Film : Ferry (2021)

Gisteren heb ik de film Ferry (2021) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Frank Lammers als Ferry Bouwman, Huub Stapel als Brink, Elise Schaap als Daniëlle van Marken, Raymond Thiry als John Zwart en Monic Hendrickx als Claudia Zwart-Bouwman.

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouwman (Frank Lammers) werkt voor hasjbaron Ralph Brink (Huub Stapel), een machtige crimineel en Ferrys mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle van Marken (Elise Schaap) kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld …
FilmTotaal.nl

Film : Ferry (2021)

Film : Ferry (2021)

Ik vond dit een goede Nederlandse film. Het verhaal is goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels goede acteurs en actrices, goede verhaallijnen, goede muziek en goed gekozen locaties. Ik houd wel van dit soort films.

Na het zien van de film Ferry ga ik ook zeker de serie Undercover kijken. Als deze serie maar half zo goed is als deze film, dan beloof het heel wat.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...