(TV) Serie : Undercover

Gisteren heb ik een paar afleveringen gezien van de serie Undercover. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Waes als Bob Lemmens, Frank Lammers als Ferry Bouwman, Manou Kersting als Nick Janssens, Elise Schaap als Danielle van Marken, Ruth Becquart als Nathalie Geudens, Jeroen Van der Ven als Patrick Dierickx, Emma Verlinden als Polly Lemmens en Anna Drijver als Kim de Rooij.

De twee undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) leiden een dubbelleven wanneer ze infiltreren in de organisatie van de drugsbaron Ferry Bouwman (Frank Lammers) door zich voor te doen als een stel dat in de buurt komt wonen.

(TV) Serie : Undercover

Na het zien van de film , moest ik ook de serie Undercover zien en ik ben niet teleurgesteld. Een hoogwaardige Nederlandse serie is dit. Een heel goed verhaal wordt erg goed uitgewerkt middels hele goede Belgische en Nederlandse acteurs en actrices, goede muziek, goed gekozen locaties en goede special effects. Na de film en één aflevering zit je al helemaal in het verhaal en kan je eigenlijk niet meer stoppen met kijken. Dus ik verwacht wel dat ik alledrie de seizoenen in een rap tempo ga bekijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...