Film : If I Stay (2014)

Gisteren heb ik de film If I Stay (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chloë Grace Moretz als Mia Hall, Mireille Enos als Kat, Jamie Blackley als Adam, Joshua Leonard als Denny, Liana Liberato als Kim, Stacy Keach als Gramps, Gabrielle Rose als Gran, Jakob Davies als Teddy, Willa Milner als Liz, Aisha Hinds als Nurse Ramirez, Gabrielle Cerys Haslett als Young Mia, Lauren Lee Smith als Willow, Adam Solomonian als Henry, John Emmet Tracy als Surgeon en Chelah Horsdal als Liddy.

Het drama ‘If I Stay’ gaat over de 17-jarig Mia (Chloë Grace Moretz) die in een coma raakt na een zwaar auto-ongeluk. Tijdens haar coma beleeft ze een zogenaamde uittreding. In de korte periode na het tragische ongeluk moet Mia een onmogelijke keuze maken.
FilmTotaal.nl

Film: If I Stay (2014)

Film: If I Stay (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is ijzersterk geschreven en wordt zeer goed verteld middels heel veel flashbacks waarin de details van het leven van de hoofdrolspelers uit de doeken gedaan worden. Het spel is zo goed dat ik, die toch niet vaak emotioneel wordt van het kijken van een film, op het einde toch wel wat tranen heb laten vloeien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...