Film : Gravity (2013)

Afgelopen Maandag heb ik de film Gravity gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sandra Bullock als Ryan Stone, George Clooney als Matt Kowalski, Ed Harris als Mission Control (Voice), Orto Ignatiussen als Aningaaq (Voice), Phaldut Sharma als Shariff (Voice), Amy Warren als Explorer Captain (Voice) en Basher Savage als Russian Space Station Captain.

Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft de vrouwelijke astronaut Ryan Stone (Sandra Bullock) over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde. Een andere overlevende, Matt Kowalski, (George Clooney) neemt het allemaal niet zo serieus.
FilmTotaal.nl

Gravity (2013)

Gravity (2013)

Ik vind dit een hele goede film en dat komt eigenlijk voornamelijk door de special effects. Deze zijn erg goed gemaakt. Sandra Bullock en George Clooney zijn ook wel goed bezig, maar dat spreekt bijna voor zich, aangezien ze maar met z’n tweeën zijn. Het verhaal is goed bedacht en loopt lekker door.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...