Film : La La Land (2016)

Gisteravond hebben Danielle en ik de film La La Land (2016) gezien op de avond van ons 12 1/2 jarig huwelijks jubileum. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ryan Gosling als Sebastian, Emma Stone als Mia, Amiée Conn als Famous Actress, Terry Walters als Linda (Coffee Shop Manager), Tom Shelton als Coffee Spiller, Cinda Adams als Casting Director (First Audition), Callie Hernandez als Tracy, Jessica Rothe als Alexis, Sonoya Mizuno als Caitlin, Rosemarie DeWitt als Laura, J.K. Simmons als Bill, Claudine Claudio als Karen (Waitress), Jason Fuchs als Carlo, D.A. Wallach als ’80s Singer en Trevor Lissauer als Valet.

Sebastian (Ryan Gosling) en Mia (Emma Stone) komen nader tot elkaar door een gemeenschappelijk verlangen: dat te doen waar ze van houden. Als succes op de loer ligt, wordt het tweetal geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.
FilmTotaal.nl

Film : La La Land (2016)

Film : La La Land (2016)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, goede acteurs en actrices en veel musical liedjes. Wat ik er goed vind aan de film is dat de film wel een goed einde heeft, maar niet het einde dat je verwacht als kijker.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...