(TV) Serie : Witch Hunt

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Witch Hunt. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO2. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Ingrid Bolsø Berdal als Ida Waage, Christian Skolmen als Tore Waage, Axel Bøyum als Jonas Waage, Charlotte Spakmo Boe als Emma Waage, Gard B. Eidsvold als Ola Waage, Mads Ousdal als Peer Eggen en Preben Hodneland als Jan Gunnar Askeland.

Als de juriste Ida Waage (Ingrid Bolsø Berdal) bij een gerenommeerd Noors advocatenbureau een verdachte transactie onder ogen krijgt, ruikt ze onraad en probeert ze haar superieuren te waarschuwen dat er iets niet in de haak is. Maar al snel blijkt dat zij niet zitten te wachten op een klokkenluider.

(TV) Serie : Witch Hunt

(TV) Serie : Witch Hunt

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is heel erg goed bedacht en geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt, waardoor je een heel goed inzicht krijgt in hoe het er aan toe gaat bij een heel groot en duur advocatenkantoor.

Deze serie heeft wel raakvlakken met de serie Suits als het gaat om hoe het er aan toe gaat op een advocatenkantoor. Ook hoe ver bepaalde personen willen gaan als het gaat om persoonlijk gewin of het voorkomen van persoonlijk verlies. Het is eigenlijk schrijnend, maar wel gebaseerd op een werkelijkheid.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...