Film : Light As Feathers (2018)

Gisteren heb ik de film Light As Feathers (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Erik Walny als Eryk, Ewa Makula als Ewa en Klaudia Przybylska als Klaudia.

De vijftienjarige Eryk (Erik Walny) woont bij zijn moeder (Ewa Makula), grootmoeder en betovergrootmoeder in een klein Pools dorpje. Hij heeft een intieme relatie met zijn dominante moeder, maar is verliefd op zijn 13-jarige buurmeisje Klaudia (Klaudia Przybylska). Het verschil tussen liefde en misbruik kent Eryk niet.
FilmTotaal.nl

Film : Light As Feathers (2018)

Film : Light As Feathers (2018)

Ik ben lid van We Are Public, een platform voor cultuuroptimisten waar je voor niet veel geld onbeperkt toegang hebt tot de beste cultuur. Via hen kwam ik de film Light As Feathers tegen welke je online bij Picl.nl kunt kijken. Het is makkelijk om op deze manier een film te kijken en je kan het doen wanneer het jou uitkomt.

Light As Feathers is indrukwekkend en intens. Het verhaal begint alsof het in heel veel dorpen in zowel Polen als Nederland had kunnen spelen, maar gaandeweg merk je toch wel dat het echte onderwerp van de film niet een fijn onderwerp is. In de film worden geen nodeloze scene’s gebruikt en juist het feit dat het wel lijkt alsof het een documentaire is en het feit dat de acteurs niet geschoold zijn, maakt dit echt een aangrijpende film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...