Film : London Has Fallen (2016)

Gisteren heb ik de film London Has Fallen (2016) gezien. Deze film werd is in Nederland te streamen bij Videoland. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Alon Aboutboul als Aamir Barkawi, Waalid Zuaiter als Kamran Barkawi, Adel Bencherif als Raza Mansoor, Mehdi Dehbi als Sultan Mansoor, Shivaani Ghai als Amal Mansoor, Martin Petrushev als UAV Reaper Pilot, Owen Davis als JSOC Officer, Gerard Butler als Mike Banning, Aaron Eckhart als Benjamin Asher, Michael Wildman als Agent Voight, Radha Mitchell als Leah Banning, Lucy Newman-Williams als Aide, Julian Kostov als Aide, Stacy Shane als Stern Faced Advisor en Penny Downie als Home Secretary Rose Kenter.

Tijdens de begrafenis van de Engelse premier, ontdekt Mike Banning (Gerard Butler) een complot om alle aanwezige wereldleiders te vermoorden.
FilmTotaal.nl

Film : London Has Fallen (2016)

Film : London Has Fallen (2016)

Ik vond dit een goede actiefilm. Het begint rustig, maar zodra de actie ook werkelijk begint, is het ook gelijk goede actie. Op zich lijkt het verhaal vergezocht, maar met de verschillende terroristische aanslagen die de afgelopen jaren gepleegd zijn in het achterhoofd is het verhaal toch nog heel goed. Het enige jammere is wel dat de Mike Banning bijna niet gewond raakt en als hij al een wond oploopt, dan is deze niet heel erg. Voor de rest wel aardige special effects en goede muziek. Bij het kijken zag ik dat er nog twee films met Mike Banning in de hoofdrol zijn, dus die ga ik ook nog ene keer kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...