Film : De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween (2013)

Afgelopen Vrijdag hebben Danielle en ik de film De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Robert Gustafsson als Allan Karlsson, Mia Skäringer als Gunilla, Iwar Wiklander als Julius, David Wiberg als Benny, Jens Hultén als Gäddan, David Shackleton als Herbert Einstein, Ralph Carlsson als Chief Inspector Aronsson, Georg Nikoloff als Popov, Alan Ford als Pim, Simon Säppenen als Bulten, Sven Lönn als Hinken, Bianca Cruzeiro als Caracas, Gustav Deinoff als Ricky, Tumba als Sonja the Elephant en Sonja als Sonja the Elephant.

De honderdjarige man in kwestie is Allan Karlsson (Robert Gustafsson). Familie of kinderen heeft hij niet. Allan houdt zich liever bezig met andere zaken, zoals het opblazen van de akelige vos die zijn kat Molotov te grazen heeft genomen. Dat komt hem echter wel op een verhuizing naar het bejaardentehuis te staan. Op een groot feest voor zijn honderdste verjaardag zit hij blijkbaar niet te wachten, want vlak voordat de zusters binnen komen wandelen met de verjaardagstaart, is de man uit het raam geklommen en verdwenen.
FilmTotaal.nl

Film : De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween (2013)

Film : De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween (2013)

Gebaseerd op het boek De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween is dit een aardige film.

Het verhaal wordt redelijk vlot verteld met behulp van goede acteurs en actrices. De gekozen locaties zijn goed en de muziek is ook goed. Op het einde van de film wordt het boek een beetje verlaten, maar op zich blijft dit toch wel een leuke film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...