Film : Mammal (2016)

Gisteren heb ik de film Mammal (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rachel Griffiths als Margaret, Barry Keoghan als Joe, Michael McElhatton als Matt, Joanne Crawford als Jean Cunningham, Nika McGuigan als Ann Marie, Johnny Ward als Sully, Kathy Monahan als Alison, Annette Tierney als Sue, Annabell Rickerby als Shop Assistent, Aoife King als Claire, Rachel O’Byrne als Lucinda en James Greene als James.

Margaret (Rachel Griffiths), een gescheiden vrouw van in de 40 die alleen woont in Dublin, krijgt te horen dat haar tienerzoon vermist is. Tijdens deze moeilijke periode ontsnapt ze dagelijks naar het plaatselijke zwembad. Op een dag loopt ze daar Joe (Barry Keoghan) tegen het lijf, een dakloze jongen die ze ooit heeft geholpen. Margaret biedt Joe een slaapplek aan in haar huis en er begint een onorthodoxe relatie te ontstaan tussen hen. Wanneer haar zoon dood terug wordt gevonden begint haar ex-man Matt (Michael McElhatton) plots op willekeurige momenten op te duiken in haar leven.
FilmTotaal.nl

Film : Mammal (2016)

Film : Mammal (2016)

Ik vond dit wel een aardige film, alleen gaat deze behoorlijk traag vooruit. Het verhaal op zich is wel goed bedacht en wordt ook nog wel goed uitgewerkt middels goede acteurs en actrices en goed gekozen locaties.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...