Film : 170 Hz (2011)

Afgelopen Dinsdag heb ik de film 170 Hz (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gaite Jansen als Evy, Michael Muller als Nick, Eva van Heijningen als Mother Evy, Hugo Haenen als Father Evy, Ariane Schluter als Mother Nick, Porgy Franssen als Father Nick, Robert de Hoog als Sijp, Baue van Leyden als Friend Sijp en Valerie Pos als Caro.

De onvoorwaardelijke liefde tussen twee dove tieners, de 19-jarige Nick (Michael Muller) en de 16-jarige Evy (Gaite Jansen), gaat gepaard met stilte. Wanneer de ouders (Eva van Heijningen en Hugo Haenen) van Evy hun relatie afkeuren, besluiten ze te vluchten en zich schuil te houden in het wrak van een onderzeeër. Daar wordt echter de invloed van Nicks verleden duidelijk. Evy begint zich langzaam te realiseren dat haar vrijheid een illusie is.
FilmTotaal.nl

Film : 170 Hz (2011)

Film : 170 Hz (2011)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt met goed gekozen locaties en goede muziek. Vooral het feit dat er ook veel scenes waren waarbij geen geluid te horen was, alleen een pieptoon van 170 Hz, omdat dat scenes waren die vertelden hoe de beide hoofdpersonen zaken beleefden, waren zeer goed en kwamen goed binnen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...