Film : Minions (2015)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Minions (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sandra Bullock als de stem van Scarlet Overkill, Jon Hamm als de stem van Herb Overkill, Michael Keaton als de stem van Walter Nelson, Allison Janney als de stem van Madge Nelson, Steve Coogan als de stem van Professor Flux, Jennifer Saunders als de stem van The Queen, Geoffrey Rush als de stem van Narrator, Steve Carell als de stem van Young Gru, Pierre Coffin als de stem van The Minions, Katy Mixon als de stem van Tina, Michael Beattie als de stem van VNC Announcer, Hiroyuki Sanada als de stem van Sumo Villain, Dave Rosenbaum als de stem van Fabrice, Alex Dowding als de stem van Royal Advisor en Paul Thornley als de stem van News Reporter.

De Minions beginnen als eencellige gele organismes en ontwikkelden zich mettertijd tot de Minions die we kennen, als dienaren voor de meest verwerpelijke meesters. Na een heleboel van hen per ongeluk gedood te hebben – van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon – hebben de Minions geen meester meer om te dienen en worden ze depressief. Maar één van hen, die Kevin heet, heeft een plan. Samen met de tienerrebel Stuart en de lieftallige kleine Bob reizen ze over de wereld om een nieuwe baas te vinden om te dienen. Het trio vindt de volgende potentiële meester in de vorm van Scarlet Overkill (Sandra Bullock), ‘s-werelds eerste vrouwelijke superslechterik. Ze reizen van het ijskoude Antarctica naar het New York van de jaren zestig en uiteindelijk naar Londen. Daar staat ze al snel voor hun grootste uitdaging ooit: het redden van de Minions van uitroeiing.
FilmTotaal.nl

Film : Minions (2015)

Film : Minions (2015)

Nadat wij een tijdje terug Despicable Me hadden gezien, moesten wij toch ook wel Minions gaan kijken en wat hebben wij genoten.

Minions speelt zich af ver voordat Despicable Me ook maar enigszins in beeld kwam, maar het verhaal is erg goed. Alle animaties zijn erg goed gemaakt en alle stemacteurs zijn heel goed gekozen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...