Film : The Family (2013)

Zaterdag 30 December 2017 heb ik de film The Family (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Robert De Niro als Giovanni Manzoni / Fred Blake, Michelle Pfeiffer als Maggie Blake, Dianna Agron als Belle Blake, John D’Leo als Warren Blake, Tommy Lee Jones als Robert Stansfield, Jimmy Palumbo als Di Cicco, Domenick Lombardozzi als Caputo, Stan Carp als Don Luchese, Vincent Pastore als Fat Willy, John Freda als Rocco, Michael J. Panichelli Jr. als Billy the Bug, Paul Borghese als Albert, Anthony Desio als Bernie, Ted Arcidi als Tommy en David Belle als Mezzo.

‘The Family’ is een verfilming van de roman Badfellas van Tonino Benacquista. Het gaat over een maffiafamilie die naar Frankrijk wordt verplaatst in het kader van het getuigenbeschermingsprogramma. Hoe ze ook hun best te doen een nieuw leven te beginnen in Frankrijk, hun oude leven blijft hen achtervolgen, waardoor ze uiteindelijk toch weer hun toevlucht zoeken in gewelddadige oplossingen.
FilmTotaal.nl

Film : The Family (2013)

Film : The Family (2013)

Ik vind dit een aardige film. Het is jammer dat er te veel nadruk is komen te liggen op het komische vlak, anders had het een hele goede film kunnen zijn.

Het verhaal is zeer sterk en wordt ook goed uitgewerkt middels goede locaties, goede acteurs en actrices en muziek. De scene’s met geweld zijn zeer goed verbeeld, maar jammer dat er af en toe wat komedie aan hangt.

Al met al toch wel een leuke film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...