Film : Nothing Personal (2009)

Vanmiddag heb ik de film Nothing Personal (2009) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Lotte Verbeek als Anne, Stephen Rea als Martin, Tom Charlfa als Father Picknick, Ann Marie Horan als Mother Pocknick, Fintan Halpenny als Elder Son Picknick, Sean McRonnel als Younger Son Picknick, Paul Ronan als Man in Car, Fiona Kelly als Female Bartender, Aindrias De Staic als Fiddle Player, Petey Madigan als Accordeon Player, Jackie Coyne als Sean Nos Dancer, Wimie Wilhelm als Landlady Holland en Irene Sanchez als Hotelclerk Spain.

Anne (Lotte Verbeek) is een jonge vrouw die wil ontsnappen aan haar verdriet door alles wat ze bezit weg te gooien en zichzelf een staat van eenzaamheid op te leggen. Ze besluit een zwerversbestaan te leiden totdat ze Martin (Stephen Rea), een oudere, intrigerende en eenzame man, tegenkomt.
FilmTotaal.nl

Film : Nothing Personal (2009)

Film : Nothing Personal (2009)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgewerkt. Daarbij helpen natuurljk de fantastische uitzichten in Ierland, de muziek en de acteurs en actrices. De film bleef mij boeien en nergens had ik iets als van dat ik mij ging vervelen. Een leuk detail is dat je pas ver in de film achter de namen van de hoofdrolspelers komt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...