Film : Space Cowboys (2000)

Afgelopen Zaterdag heb ik de film Space Cowboys (2000) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clint Eastwood als Frank Corvin, Tommy Lee Jones als Hawk Hawkins, Donald Sutherland als Jerry O’Neill, James Garner als Tank Sullivan, James Cromwell als Bob Gerson, Marcia Gay Harden als Sara Holland, William Devane als Eugene Davis, Loren Dean als Ethan Glance, Courtney B. Vance als Roger Hines, Barbara Babcock als Barbara Corvin, Rade Serbedzija als General Vostov, Blair Brown als Dr. Anne Caruthers, Jay Leno als Jay Leno, Nils Allen Stewart als Tiny en Deborah Jolly als Cocktail Waitress.

Ze waren fysiek en mentaal voorbereid op Amerika’s grote stap in de ruimte. Op het laatste moment werden de stoere binken van Team Daedalus echter vervangen. Nu, 40 jaar later, is er een nieuwe kans. Frank Corvin (Clint Eastwood), Hawk Hawkins (Tommy Lee Jones), Jerry O’Neill (Donald Sutherland) en Tank Sullivan (James Garner) krijgen nogmaals de gelegenheid om te laten zien wat zij kunnen. Met pit en arrogantie buigen ze de regels en testen het geduld van hun veel jongere tegenpolen.
FilmTotaal.nl

Space Cowboys (2000)

Space Cowboys (2000)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed verzonnen en wordt er goed uitgewerkt middels een terugblik naar het verleden en daarna het verhaal in het heden. Met behulp van hele goede special effects worden de ruimte scene’s erg goed in beeld gebracht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...