Film : The Blue Caftan (2022)

Van het weekend heb ik de film The Blue Caftan (2022) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Picl. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Saleh Bakri als Halim, Lubna Azabal als Mina, Ayoub Missioui als Youssef, Mounia Lamkimel als Blue Caftan Client, Abdelhamid Zoughi als Doctor, Zakaria Atifi als Bachir en Fouzia Ejjawi als Fatna.

Halim (Saleh Bakri) heeft samen met zijn vrouw Mina (Lubna Azabal) een traditionele kaftanwinkel in de medina van Salé, Marokko. Zijn authentieke handwerk levert schitterende kaftans op. Hun hele huwelijk lang leven ze al met een geheim, maar desondanks heeft het echtpaar een enorme genegenheid voor elkaar. Mina’s ziekte en de komst van Youssef (Ayoub Missioui), een nieuwe leerling die het vak wil leren, zorgen er voor dat dit fragiele evenwicht onder druk komt te staan. Verenigd in hun liefde, helpen ze elkaar om hun angsten onder ogen te zien.
FilmTotaal.nl

Film : The Blue Caftan (2022)

Film : The Blue Caftan (2022)

Ik vond dit een hele indrukwekkende en bijzondere film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels diverse verhaallijnen en heel erg goede acteurs en actrices

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...