Film : Traffic (2000)

Vandaag heb ik de film Traffic (2000) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Michael Douglas als Robert Wakefield, Erika Christensen als Caroline Wakefiled, Topher Grace als Seth Abrahms, Benicio Del Toro als Javier Rodriguez, Jacob Vargas als Manolo Sanchez, Catherine Zeta-Jones als Helena Ayala, Steven Bauer als Carlos Ayala, Thomas Milian als General Arturo Salazar, Michael O’Neill als Lawyer Rodman, Luis Guzmán als Ray Castro, Don Cheadle als Montel Gordon, Miguel Ferrer als Eduardo Ruiz, Albert Finney als Chief Of Staf, D.W. Moffett als Jeff Sheridan en Majandra Delfino als Vanessa.

Robert Wakefield (Michael Douglas) is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Terwijl haar vader de drugs bestrijdt, is zijn dochter (Erika Christensen) met een aantal vrienden (o.a. Topher Grace) ermee aan het experimenteren. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt. Net over de grens, in Mexico, staat de integere rechercheur Javier Rodriguez (Benicio Del Toro) voor de onmogelijke taak zijn vak uit te oefenen wanneer collega’s (Jacob Vargas) gemakkelijk omkoopbaar blijken te zijn. En dan is er nog huisvrouw Helena (Catherine Zeta-Jones) die ontdekt dat haar echtgenoot (Steven Bauer) een drughandelaar is.
FilmTotaal.nl

Film : Traffic (2000)

Film : Traffic (2000)

Deze film laat heel goed zien hoe de drugsoorlog tussen Mexico en Amerika was en nog steeds is. De gruwelen die aan beide kanten zich afspelen zijn eigenlijk niet te beschrijven. In Mexico de bendeoorlogen en in Amerika de verslavingen en de verspreiding van de drugs.

Dankzij een regelrechte sterrencast is deze film heel erg goed geworden. Ook het gebruik van verschillende kleuren in de Mexicaanse en Amerikaanse scene’s is heel erg verduidelijkend. Verder wordt het verhaal ook zeer goed verteld vanuit het oogpunt van verschillende personen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...