Film : The Good Liar (2019)

Gisteravond heb ik de film The Good Liar (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Helen Mirren als Betty McLeish, Ian McKellen als Roy Courtnay, Russell Tovey als Stephen, Jim Carter als Vincent, Mark Lewis Jones als Bryn, Laurie Davidson als Hans Taub (1948), Phil Dunster als Roy Courtnay (1948), Lucian Msamati als Beni, Jóhannes Haukur Jóhannesson als Vlad, Tunji Kasim als Vlad, Spike White als Hans Taub (1943), Stella Stocker als Frau Schröder, Daniel Betts als Herr Schröder, Nell Williams als Lili en Celine Buckens als Annalise.

Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.
FilmTotaal.nl

Film : The Good Liar (2019)

Film : The Good Liar (2019)

Wat is dit een hele goed film zeg. Het verhaal is erg goed bedacht en heeft een hele onverwachte twist aan het einde. Het verhaal wordt ook heel erg goed uitgewerkt. En wat zijn Helen Mirren en Ian McKellen een hele goede een zeer geloofwaardige acteurs zeg.

Dit is nu echt het soort films dat je ook verwacht dat uitgekozen wordt door Filmhuis Cameo Zoetermeer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...