(TV) Serie : For Life

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie For Life. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Tone Beate Mostraum als Victoria Woll, Iselin Shumba Skjævesland als Ayla W. Quincy, Ingar Helge Gimle als Christopher ‘KIT’ Lange, Hallvard Holmen als Michael, Judy Karanja als Dina ‘Dozer’ Isachsen, Mattis Herman Nyquist als Magnus Stub en Camilla Frey als Tina.

Victoria Woll (Tone Beate Mostraum), een voormalig politierechercheur, zit in de gevangenis van Innvik. Vijftien jaar eerder werkt ze met collega-rechercheurs Ayla (Ayla W. Quincy) en Kit (Ingar Helge Gimles) aan de moord op de 34-jarige Siv Bakke, die dood wordt gevonden in het bos. Sivs dochtertje weet te ontsnappen aan de moordenaar.

TV Serie : For Life

TV Serie : For Life

Ik vind dit een hele goede serie. Het betreft zeven korte verhalen, met daaromheen het verhaal over Victoria Woll en dat is zeer goed gedaan. De korte verhalen staan op zichzelf, maar tijdens die verhalen wordt wel steeds meer duidelijk over de redenen waarom de hoofdpersoon levenslang in de gevangenis zit. Goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek maken dit een goede Scandinavische serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...