Film : The Thirteenth Tale (2013)

Afgelopen Zondag heb ik samen met Danielle de TV film The Thirteenth Tale (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Vanessa Redgrave als Vida Winter, Olivia Colman als Margaret Lea, Janet Amsden als The Missus, Alice Barlow als Moira, als Young Margaret, Emily Beecham als Isabelle March, Antonia Clarke als Young Emmeline, Jacqueline Davis als Judith, Tom Goodman-Hill als Dr. Mawsley, Lizzie Hopley als Theodora Mawsley, Michael Jibson als Charlie Angelfield, Adam Long als Ambrose Proctor, Steven Mackintosh als Dr. Clifton, Madeleine Power als Emmeline & Adeline at Age 9 en Robert Pugh als John The Dig.

Biografe Margaret Lea (Olivia Colman) wordt uitgenodigd op het afgelegen landhuis van schrijfster Vida Winter (Vanessa Redgrave). Zij wil dat Margaret haar biografie gaat schrijven, inclusief een stuk over haar mysterieuze kindertijd. Die bracht ze door in Angelfield House, dat toen ze tiener was tot de grond afbrandde.
FilmTotaal.nl

Film : The Thirteenth Tale (2013)

Film : The Thirteenth Tale (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Het begint al met het verhaal dat heel erg sterk is en zeer goed wordt uitgebeeld. Daar komt bij dat Vanessa Redgrave een zeer goed actrice is en dat ook in deze film laat zien. Verder zijn de andere acteurs en actrices ook zeer goed bezig om het verhaal erg goed neer te zetten. Je moet wel houden van de specifieke Engelse adel en alles wat daar zich om heen afspeelt, maar dan is het echt een hele goede film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...