Film : Lucy (2014)

Gisteren heb ik de film Lucy (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door als Lucy, Morgan Freeman als Professor Norman, Min-sik Choi als Mr. Jang, Amr Waked als Pierre del Rio, Julian Rhind-Tutt als The Limey, Pilou Asbæk als Richard, Analeigh Tipton als Caroline, Nicolas Phongpheth als Jii, Jan Oliver Schroeder als German Mule, Luca Angeletti als Italian Mule, Loïc Brabant als Professor, Pierre Grammont als Professor, Pierre Poirot als Professor, Bertrand Quoniam als Professor en Pascal Loison als Drug Addict.

Een gedwongen drugssmokkelaar () wordt geschopt in haar buik, waardoor de door haar vervoerde drugs gedeeltelijk in haar lichaam komen en ze komt er dan plotseling achter dat ze superkrachten heeft.
FilmTotaal.nl

Film : Lucy (2014)

Film : Lucy (2014)

Ik vind dit een hele goede film met een ietwat ongeloofwaardig einde. Het verhaal begint heel sterk met hoe de hoofdpersoon gedwongen wordt om drugs te gaan vervoeren. Als dan de drugs in haar buik gaan lekken, gaat het verhaal zeer sterk verder en zie je de transformatie van de hoofdpersoon zeer goed in beeld gebracht. Als dan aan het einde van de film de hoofdpersoon gaat reizen door de tijd en transformeert in een soort supercomputer, is de geloofwaardigheid ver te zoeken. Jammer, want de rest van de film was zeer sterk.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...