(TV) Serie : Anne+

Gisteren heb ik een aantal afleveringen gezien van de serie Anne+. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO en is te streamen bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Hanna van Vliet als Anne, Jade Olieberg als Jip, Eline van Gils als Lily, Alex Hendrickx als Casper, Jouman Fattal als Sara, Huib Cluistra als Teun en Amy van der Weerden als Daantje.

De lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet) gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Tijdens het eerste weekend in haar nieuwe woning blikt ze terug op haar turbulente liefdesleven tijdens haar studententijd en denkt ze na over hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

(TV) Serie : Anne+

Ik vind dit een goede serie. Het verhaal wordt snel verteld. In seizoen 1 afleveringen van 10 minuten en in seizoen 2 afleveringen van 20 minuten zorgen er voor dat je niet heel lang bezig bent en dat de serie goed te benchen is. Wat ik heel erg goed vind, is het feit dat je in de korte afleveringen een hele goede inkijk in het leven van Anne krijgt, maar haar en haar vriendinnen/vrienden en familie ook goed leert kennen. Goede acteurs en actrices en goede muziek maken de serie verder compleet. En in de verschillende afleveringen worden ook nog diverse thema’s behandeld die erg actueel zijn.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...