TV Serie : Blinded

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie Blinded. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Julia Ragnarsson als Bea Farkas, Matias Varela als Peder Rooth, Claes Månsson als Otto Rehnskiöld, Julia Dufvenius als Sophie Rooth, Edvin Endre als Carl Rehnskiöld, Oskar Thunberg als Henrik Beijer en Ania Chorabik als Eleonor Björnor.

De jonge journaliste Bea Farkas (Julia Ragnarsson) werkt op de economische redactie van een krant. Wanneer ze een artikel moet schrijven over de ST Bank, ontdekt ze dat de bank opvallend lage kredietverliezen heeft. Bea krijgt argwaan en gaat op onderzoek uit, met grote gevolgen. Als werk en privé door elkaar beginnen te lopen moet ze een ingrijpende beslissing nemen.

TV Serie : Blinded (Fartblinda)

TV Serie : Blinded (Fartblinda)

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal wordt snel verteld, maar ook weer niet te snel. Er is nog steeds oog voor genoeg detail. En het feit dat het een Zweedse serie betreft met zo af en toe hele fraaie beelden van Stockholm, maakt het natuurlijk ook erg fijn om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...