TV Serie : Black-Ish

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie Black-Ish. Deze serie is in Nederland te bekijken via Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Anthony Anderson als Andre ‘Dre’ Johnson, Tracee Ellis Ross als Rainbow Johnson, Yara Shahidi als Zoey Johnson, Marcus Scribner als Andre Johnson Jr., Miles Brown als Jack Johnson, Marsai Martin als Diane Johnson en Laurence Fishburn als Pops.

Andre ‘Dre’ Johnson (Anthony Anderson) heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw (Tracee Ellis Ross), vier kinderen (Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown en Marsai Martin) en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader (Laurence Fishburn) probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.

TV Serie : Black-Ish

TV Serie : Black-Ish

Ik vind dit een leuke serie. Het verhaal vind ik leuk bedacht en het wordt ook leuk uitgewerkt. Goede muziek, goede acteurs en actrices en goed gekozen locaties maken dit een serie die makkelijk weg te kijken is. Er worden ook een heleboel vooroordelen belicht van diverse kanten en dat maakt de serie niet zwaar, maar toch nog steeds behoorlijk luchtig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...